Gjennom tidene har hvitmalte tre spiler, håndlist og stolpe vært et trygt og sikkert valg. De senere årene har stålspilene kommet for fullt, og den siste tid har glass blomstret opp som et populært valg. Rekkverk er ikke bare et designelement men en sikkerhet for de som ferdes i trappen.

Rekkverket er, i tillegg til trinnene, det elementet i trappen som setter størst preg på rommet. Velg et uttrykk som overlever interiørtrender og står godt over tid. Det er lettere og billigere å bytte ut accessoirer enn trappen.

Hvitmalte trespiler i kombinasjon med hvitmalt vange og stolpe er et sikkert og trygt valg. Spilene kan enten være runde eller firkantet. Ønsker du en tradisjonell stil kan profilerte spiler være en fin løsning. Vi leverer også stålspiler om du ønsker en mer moderne variant.

returgelender-15  returgelender-14  returgelender-13  returgelender-12

returgelender-11Et rekkverk av glass gir en åpen og luftig følelse, og stjeler ikke så mye oppmerksomhet fra interiøret. Glasset leveres laminert og herdet for din sikkerhet, om uhellet alikevel skulle være ute. Små detaljer som at glasset er frest ned i vangen, festet med bolter på trinn eller festet direkte på vangen er med å gi trappen karakter.

Sikkerhet

Sikkerhetskravene i byggeforskriftene krever gelender på trapper over tre trinn. Vi leverer derfor ikke trapper uten rekkverk. For deg og dine nærmeste sin sikkerhet.

Del med venner