Kvalitetstrapper – rett fra leverandør

EikTrapps lange fartstid i bransjen har gitt oss en stor kundebase i både privat og offentlig sektor. Vi har produsert trapper siden 1986 og har inngående kjennskap til de gjeldende kvalitetskravene. EikTrapp tar seg av hele prosessen fra måltaking til ferdig montert trapp og vi er derfor trygge på at kundene våre får et produkt av høy kvalitet.

Vi tilbyr måltaking og montering hovedsakelig i Møre og Romsdal, men også opp til søndre del av Sør Trøndelag, nordre del av Oppland og områder nord for Sognefjorden. For andre deler av landet må vi ha tilsendt mål og kunden står for montering selv.

Skreddersydde trappeløsninger

Kundene våre er kvalitetsbeviste og vi gjør vårt ytterste for å veilede og skreddersy trappeløsninger. Vi gjør alltid hjemmebesøk for å gi råd og tips til løsninger som passer til både rehabilitering av eksisterende trapp eller nybygg. Våre moderne produksjonsmetoder og korte produksjonstid gjør oss svært konkurransedyktige. Med kun 4 uker fra måltaking til ferdig montert trapp er det ikke lenger en tidkrevende prosess å fornye eller bygge ny trapp.

EikTrapp har trappeløsninger som ikke bare gir deg mulighet til å velge mellom moderne, klassisk eller et tradisjonelt uttrykk, men kan også tilpasse bl.a. overflatebehandling, trinntyper, vanger eller spiler til husets interiør.

Historien

EikTrapp startet opp i ei lita løe i Fiksdal i 1986, under navnet Vestrefjorden Trevare. Karl Egil Eik begynte så smått produksjonen på nette 50m2. 11 år senere flyttet EikTrapp til Fiksdal og åpnet opp for produksjon av både trapper, vinduer og dører. I 1999 ble tilbudet spisset og produksjonen fokuserte kun på trapper. De påfølgende årene har EikTrapp vokst jevnt og trutt. Fra å være en liten tomannsbedrift som tegnet og produserte manuelt, er nå EikTrapp en moderne bedrift med 11 ansatte. Produksjonen er gått fra håndtegning til en effektiv produksjonslinje med CNC-maskiner.

Sommeren 2017 skriver vi et nytt kapittel i EikTrapps historie og flytter vi inn i nye prod.lokaler på Vadset i Tennfjord. Vi gleder oss til nye og topp moderne lokaler, effektivisert prod.linje og showroom.

Del med venner