Vi tilbyr hjemmebesøk med råd og veiledning. Ved å sette av ca. 30 min til et hjemmebesøk kan vi veilede og gi nyttige råd til valg av modell, vinkel på trapp, returgelender, overflatebehandling, belysning eller avslutning på trinn, enten det er rehabilitering av eksisterende trapp eller nybygg.

Vi sender komplett pristilbud og 3D tegning av trappen. Ved godkjent pristilbud setter vi trappen i produksjon i våre lokaler i Fiksdal og sørger deretter for montering – totalt fra bestilling til ferdig montert trapp har vi kun fire ukers leveringstid.

Eiktrapp tilbyr måltaking og montering hovedsakelig i Møre og romsdal, men også opp til søndre del av Sør Trøndelag, nordre del av Oppland og områder nord for Sognefjorden. For andre deler av landet må vi ha tilsendt mål og kunden står for montering selv.

Bestill hjemmebesøk

  • EikTrapp AS, Fiksdalsvegen 45, 6394 Fiksdal. Personopplysningene brukes til å sende ut tilbud på trapp og nyhetsbrev om trapp og tilleggsprodukter til trapp, og i den forbindelse innhentes informasjon som navn, bostedsadresse, telefonnr og e-post adresse. Det lagres også hus tegninger og bilder tatt av trapperommet for å dokumentere produktet ved leveranse. EikTrapp sender i noen tilfeller informasjonen videre til underleverandører. EikTrapp selger ikke opplysninger videre til tredje part. Opplysningene lagres til bedriften opphører. Kunden har rett til innsyn, retting, sletting, dataportabilitet, å kreve at behandlingen av personopplysninger begrenses. Kunden har rett til å klage til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.